"SELF CARE" GET STARTED

Ik begrijp het helemaal, de drukte van het dagelijkse leven. Vandaag is het maandag en morgen opeens als zaterdag. Hoe is dit kunnen gebeuren? ik hoor het je al denken.

De dagen lopen zo door elkaar heen. Is het ochtend of middag? Welke dag zijn we nu? Je begint het te merken aan jezelf. Je hebt minder ‘goesting’ om voor jezelf en je huid te zorgen. DAAROM IS HIER DE BOLG :) 

 

Ik zal even voor mezelf spreken. Ik heb soms (om maar niet te zeggen vaak) een schop onder m’n gat nodig.

Ik heb meer dan vaak fantastische ideeën om mijn doelen te gaan behalen. ik ga dan aan de slag met ‘to do’ lijstjes, wil er helemaal invliegen en dan….

Ja, dan besef ik vaak dat ik onvoorbereid begonnen ben, eigenlijk niet echt goed gestart en al meteen weer de eerste smoesjes vind. 

het is zowat een beetje de "Story of my life" zoals we dat wel zeggen. Wat gaat er telkens mis met die goede "skin care" plannen?

 

  1. Ik ben niet voorbereid, zowel mentaal als praktisch met de juist producten.

  2. Ik heb niet goed bevraagt over het verloop van mijn "skin care" en geef dus ook meteen op.

  3. Ik verlies de motivatie, vaak omdat het al niet de juiste motivatie was om mee te beginnen.

  4. Ik verwachte op een betoverend resultaat maar had geen geduld. 

Zijn een van deze puntjes herkenbaar? Dan zijn we vast en zeker een match. Ik kan je helpen aan de juiste producten, maar als je wil kan ik ook de gene zijn die je die schop onder u gat komt geven :) bewijzen van spreken natuurlijk. 

 

Let’s get started

 

Je maakt contact met me en 

dan gaan we samen virtueel of life even door je huidige routine en please no shame als je enkel water gebruikt. Dit gaan we doen zodat ik de huid probleempjes die je me nadien vertelt kan begrijpen en verklaren. Het maakt helemaal niet uit of je een beginner bent of je al een routine hebt. Samen overlopen we al je vragen, zoals weet je niet welke crème? Yupp that's why i'm there. Denk je een stapje te missen bij het reinigen? Yupp me again 

 

Oké, oké  Thalita, en nu?

  • Ik geef je tips en tricks om je huidconditie te verbeteren.
  • Ik geef je advies over de producten die je huid nodig heeft en bestel deze voor je. Easy peasy!

Zijn we klaar? Oh nee, we zijn zeker niet klaar.

  • Ik leg je uit hoe je alles gebruikt en waarom je het gebruikt. Ik ben bereikbaar voor al je vragen en zal je regelmatig, ja echt wel, een schop onder je gat geven.

 

Soms zoek je zo lang zelf naar de juiste oplossingen zoals ik al aangaf in de vorige bolg Welke SKIN CARE behandeling past bij mij? , terwijl je ook heel makkelijk professioneel advies kan krijgen.

Dus als ik jou was, nam ik nu snel de kans. Maak een verschil voor jezelf. 

 

Een intake gesprek kan je makkelijk online boeken of telefonisch via het nummer +32497178385.

Natuurlijk kan je me ook appen +32497178385.

 

Veel Liefs,

Thalita xoxo

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.